Heeft het zin om socket moersleutel sets te kopen?

Ja, ja het is logisch om stopcontacten te kopen!

Wat is een socket moersleutel set? Een socket sleutel set is een set van socket moersleutel. Ze zijn gemaakt van een speciaal gevormde aluminium of stalen staaf en een rubberen o-ring. De set is meestal zeer eenvoudig aan te passen omdat er een zeer kleine hoeveelheid ruimte tussen het hoofd van de socket sleutel en de metalen socket staaf. De stopcontacten kunnen echter vrij lang zijn (5 - 15 mm), zodat ze moeilijk te gebruiken zijn zonder een handboor te gebruiken.

Ik kocht een set van 2 sockets vorig jaar en ik gebruikte ze voor een week op de testauto, ze werkten echt goed en het koppel was genoeg om een luik te openen. Maar ik had een set van 4 stopcontacten te gebruiken op de voorwielen. Ik vond een site die 4 stopcontacten verkoopt en vroeg om een prijs van €1,95 en ze waren blij om het aan te bieden voor €1,00 (€1,00 in het Nederlands). Ze verkochten me 4 stopcontacten, een rubberen o-ring en een set socket moersleutelschalen, in het Nederlands, voor €2,50. Ik was verbaasd. De stopcontacten waren zo veel goedkoper dan in de VS, dus ik kocht een heleboel van hen. Ik heb er in totaal 1. En dat onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Gamma Ladder 3x12. 500 gekocht. Dus kocht ik de socket moersleutel sets vanaf daar en ik kan zeggen dat ik zeker niet weer naar de VS. Als ik daar ooit heen ga, ben ik een totale dwaas. Dus dat hoef ik niet meer te doen. Het is beter om de juiste set te kopen in een goede prijs. Overweeg ook een Compressor Duikflessen testrapport. Dus maakte ik een eenvoudige vergelijking. En hier zijn de resultaten. Eerst kreeg ik de Philips schroevendraaier set en de Lutel set. Er zijn twee dingen die ik leuk vind aan de set. Een, het is een geweldig hulpmiddel voor veel banen. De socket sleutel is het gereedschap dat de meeste lock-out apparaten kan openen, verjaarde deuren en kan zelfs break-lock kluizen. Ten tweede, het is een zeer compacte set. De set is er in drie maten: een 3-inch, een 3-1/2-inch en een 3-1/2-meter lang. In tegenstelling tot dopsleutelset Test kan dit merkbaar zuiniger zijn. De 3-1/2-inch lange past gemakkelijk in een zak of tas. De 3-inch en 3-1/2-voet lange kunnen gemakkelijk worden gebruikt tijdens het gaan over je dagelijks leven. De 3-1/2-meter lange kan worden gebruikt om rond te krijgen in een auto.

Wat belangrijk is om te onthouden is dat als de socket moersleutel is lang, dan zal het moeilijk zijn voor het te glijden op je shirt. Bij het kopen van de socket sleutel, zullen we op zoek naar de beste passende en duurzame set die we ons kunnen veroorloven en het enige andere ding dat we moeten controleren is de kleur van het metaal. Before I talk about the various sizes that socket wrench sets come in, it's important to know the difference between a socket wrench and a nut wrench. In deze gids zal ik uitleggen waarom. Een socket sleutel is een moersleutel die is ontworpen om een object of een stuk metaal grip om het aan te draaien of los te maken. Als u op zoek bent naar een stopcontact moersleutel te krijgen in uw auto, dan moet je er een die een 3-1/2-meter lange een te kopen. De reden waarom socket sleutels zijn zo kort is dat het veel kracht nodig om een moersleutel te gebruiken en daarom kan het moeilijk zijn voor de kracht te worden verdeeld om de socket aan te draaien.