Over mij

Mijn motto is simpel: "als het goedkoop is, koop het". De goedkoopste stopcontacten in de wereld zijn niet van plan om erg goed. Ze gaan worden "gewoon OK", maar als u op zoek bent naar een $ 30 - $ 50 item moet je in staat zijn om pick-up een paar in een winkel.

Dus wat precies zijn socket moersleutel sets?

Een socket sleutel set is een verstelbare moersleutel die wordt gebruikt om een stopcontact aan te passen op een fiets of motor. Deze worden meestal gebruikt om de aansluiting aan te passen, zodat de bout wordt terug geduwd in het frame. Ze worden meestal verkocht met twee socket sets.

Een goede kwaliteit zal worden geleverd met een verstelbare moersleutel, en een socket moersleutel zal ook worden geleverd met een kleine veer en een schroevendraaier. Sommige zullen twee verschillende soorten stopcontacten hebben, terwijl anderen een enkele socket hebben voor een soort socket en een ander type socket voor een andere soort.

In 2015 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse publicatie over de stopcontacten die ik ontwierp voor het Nederlandse leger. Sindsdien ben ik doorgegaan met het ontwerpen van moersleutelsets voor zowel de politie en hulpdiensten als het leger. Mijn werk is ook gepubliceerd in tal van boek- en tijdschriftartikelen, maar ook op verschillende internetfora en blogs. Ik maak ook een video over het onderwerp, beschikbaar op YouTube. De eerste versie van mijn socket moersleutel set heet de 'Van Leeuwen socket wrench set'.

Mijn doel is om een product te creëren dat zowel duurzaam als betrouwbaar genoeg is voor gebruik door mensen van elke rang in de wereld. Mijn ontwerp bestaat uit verschillende hoofdonderdelen: De sockets zijn gemaakt van hoogwaardig messing; Ze zijn dubbelzijdig, zodat ze kunnen worden gemonteerd, hetzij op de top of onder een standaard stopcontact; en de moeren en bouten zijn messing; De schroeven zijn massief messing en zijn gemakkelijk te gebruiken; en de handgrepen zijn gemaakt van roestvrij staal.

Ik ben geboren in een klein stadje in het noorden van België, maar verhuisde naar de VS toen ik ongeveer 13 was. Ik woon momenteel in het noorden van de VS, maar heb de afgelopen 15 jaar in België gewoond. Mijn interesse in stopcontacten komt van de verlening in Nederland en van het werken in een kleine, vriendelijke winkel in Amsterdam. Mijn doel is om mijn kennis over sockets te delen op een manier die interessant is voor mensen, dus als je vragen hebt over sockets en meer wilt weten, plaats dan in deze thread en ik zal proberen om ze te beantwoorden. Ik ben een totaal onbekend tot nu toe. Ik studeerde de kunst van socket maken voor een paar jaar op de universiteit, maar hebben gewerkt aan stopcontacten in mijn vrije tijd sindsdien. Mijn winkel is klein, erg vriendelijk en erg druk. Dit zal een nieuw gebied voor mij, maar ik hoop iets van een leider te worden. Ik heb altijd al een passie gehad voor socket sets, vooral die van de hoge kwaliteit die de Nederlandse fabrikanten tegenwoordig lijken te produceren.