Waarom zou ik socket moersleutel sets kopen?

Ik hou van stopcontacten zo veel, zal ik elke socket moersleutel set die ik koop te kopen.

Ik denk dat er zo veel verschillende socket moersleutel zet er dat je meer dan een set te kopen. Wat ik bedoel met dit is, wil je niet om een set te kopen en dan niet gebruiken. Dus laten we zeggen dat je de moersleutel wilt gebruiken. Als ik niet weet wat ik ermee moet, wat moet ik dan doen? Ik zou er nog een kopen. Het is gewoon dom. Het beste wat je doen met socket moersleutel sets is, als je gaat om ze te kopen, doe het volgende: Koop niet de goedkoopste. Er zijn socket moersleutel sets die er voor minder dan 5 dollar die meer kosten dan uw auto. Het is altijd beter om het beste te kopen en je leven makkelijker te maken. Ik verkoop altijd mijn beste sets aan mensen die me vragen hoeveel ze moeten betalen voor hen. De beste sets voor een 5 dollar auto is zoiets als een 20 $ set. Als je echt geld wilt besparen, kun je dat geld gebruiken om iets beters te krijgen. Ik weet het, het is een moeilijk ding om te doen, en mensen zullen zeggen: "Het is net als het kopen van een Ferrari." Maar dat is het niet. Je niet gewoon betalen over en weer en verwachten dat het gaat om de moeite waard. Het is precies het tegenovergestelde. Hetzelfde gebeurt met socket moersleutel sets. Als je echt iets beters wilt, dan moet je meer uitgeven. En als je meer uitgeeft, krijg je meer. Bekijk de vergelijking Dr Martens Jadon Platform.

Ik zal eerlijk zijn: ik kocht mijn eerste socket moersleutel set alleen maar omdat ik het nodig had. Als gevolg daarvan lijkt het beter te zijn dan dopsleutelset Test. Mijn broer en ik stapten in 2001 in de autobranche toen we voor het eerst begonnen samen te werken. In eerste instantie kochten we een set van socket sleutels voor elk van onze voertuigen, als een goedkope manier om te beginnen en beginnen met het verbeteren van onze apparatuur. Het enige probleem was dat de stopcontacten waren klein, en onze auto's waren niet erg groot. Op het moment, we hadden allebei een Volkswagen Golf en een Mazda RX-7, en de socket sleutels net maakte ons beter voelen. Toen de Mazda RX-7 goed geld begon te verdienen, moesten we een nieuw bedrijf starten. Dat is toen we onze eerste set stopcontacten kochten, de set van 11 socket sleutels. We kochten meer en meer, en nu hebben we allerlei tools, van een gereedschapskist, tot een ATV. We hebben ook veel ervaring in de auto-industrie, met monteurs. Toen we begonnen met deze blog, verkochten we slechts een paar sockets, maar nu verkopen we elke set die we hebben.

Wanneer ben je voor het eerst in auto's ingedw en hoe ben je begonnen met socket sleutels? Ik ben geboren en getogen in Nederland, en we stapten ongeveer 8 jaar geleden in auto's. Ik reed een auto op het moment en een vriend reed een Porsche 964 en we stapten allebei in de auto en begon te lachen met elkaar over hoe het werkte. Ik kocht een goedkope stopcontact moersleutel voor € 7 in de supermarkt en het werd een van mijn favoriete tools. Ik was een monteur en ik begon te krijgen in auto's in het midden tot eind jaren '90 toen we de eerste Nissan E-klasse. Ik kocht de socket moersleutel kit van de autodealer, want het was een vrije verkoop, en ik stapte in de auto zeer snel. De E-klasse, de eerste generatie van de GT-R, was de laatste generatie met de luchtvering. Er was veel lucht op de auto.